Beoordelingen van Im Aroy Hoofddorp

Recente recensies van Im Aroy Hoofddorp

5 sterren na 34 reviews

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders geven als 5 sterren. Heerlijk eten en zeer snelle bezorging. Top...

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Kip was soort gefrituurd, veel hollandse groentes ertussen. Papaya salade en hoofdgerecht met kip waren niet typisch Thais qua ingrediënten en smaak zoals ik uit Thailand gewend ben en bij andere Thaise restaurants uit Nederland. Ook best prijzig voor wat je krijgt. Voor mij niet voor herhaling vatbaar.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topthai! Eten is super, bexorg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten afgehaald, het was heerlijk! We gaan hier zeker terug komen. De reden dat ik geen 5 sterren geef is dat het "niet pittige" gerecht zeker zo pittig was als de medium pittige gerechten.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, van alles wat. Vegetarisch, kip, rundven de garnalen. Heerlijk.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker. Goed Thais restaurant

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel,heerlijk en goed op temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker pittig

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets later bezorgd dan gepland, maar het eten was lekker vers en warm. Heerlijk gegeten top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pad Thai tofu genoeg voor 2 maaltijden,medium pittig was precies goed. . Tip: meer groente en minder tofu. Viskoekjes heerlijk :lekkere sous met verse koriander en komkommer.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig. Dit keer was het eten goed en op smaak! Beter dan de voorgaande keren iig! Nieuwe chef??

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was superrr lekkerr!! Wel pittig voor een Indonesiër😁volgende keer bestellen we weer hoor!!!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Potverdikke weer heerlijk gegeten, wat een fijne Thai !

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Goede porties en alles keurig ingepakt. Wij hadden een curry, papayasalade en beef salad met echte Thaise smaken. Het blikje drinken dat de vorige keer was vergeten zat er nu bij. Top!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en het was weer heerlijk!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Jammer dat de smaken telkens verschillen van de gerechten.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een nette prijs en keurig op tijd thuisbezorgd. Aanrader!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Thai, heerlijk weer !

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de maaltijdsoep is fantastisch

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Ben lichtelijk verslaafd aan de Pad Thai van Im Aroy, die is echt zo lekker! Maar ook alle andere gerechten die ik van hen heb gehad zijn goed.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de thuisbrengservice is snel, eten dus goed warm. Hoera!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker pittige curry

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima Thais eten hier, stond keurig op tijd klaar en een goede portie

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat. Dit keer duurde de bezorging iets langer dan normaal. Eten was wederom heerlijk!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten:)

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk, wij hebben kinderen en ga voor niet pittig.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Vers en smakelijk.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een grote fan van Thais eten:-) Wij bestellen wekelijks bij jullie. Dat zegt toch al genoeg! Heerlijke gerechten. Zo smaakvol en vers. Als je nog nooit hier hebt besteld, moet je dat zeker nu doen. Let op: als je geen pittige eter. Geeft dat aan bij “ opmerkingen”. Im Aroy, wij zijn blij met jullie:-) Ga zo door!