Beoordelingen van Im Aroy Hoofddorp

Recente recensies van Im Aroy Hoofddorp

5 sterren na 17 reviews

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Goede porties en alles keurig ingepakt. Wij hadden een curry, papayasalade en beef salad met echte Thaise smaken. Het blikje drinken dat de vorige keer was vergeten zat er nu bij. Top!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en het was weer heerlijk!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Jammer dat de smaken telkens verschillen van de gerechten.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een nette prijs en keurig op tijd thuisbezorgd. Aanrader!

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende Thai, heerlijk weer !

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de maaltijdsoep is fantastisch

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Ben lichtelijk verslaafd aan de Pad Thai van Im Aroy, die is echt zo lekker! Maar ook alle andere gerechten die ik van hen heb gehad zijn goed.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de thuisbrengservice is snel, eten dus goed warm. Hoera!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker pittige curry

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima Thais eten hier, stond keurig op tijd klaar en een goede portie

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen met regelmaat. Dit keer duurde de bezorging iets langer dan normaal. Eten was wederom heerlijk!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn op tijd bezorgd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten:)

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk, wij hebben kinderen en ga voor niet pittig.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten. Vers en smakelijk.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een grote fan van Thais eten:-) Wij bestellen wekelijks bij jullie. Dat zegt toch al genoeg! Heerlijke gerechten. Zo smaakvol en vers. Als je nog nooit hier hebt besteld, moet je dat zeker nu doen. Let op: als je geen pittige eter. Geeft dat aan bij “ opmerkingen”. Im Aroy, wij zijn blij met jullie:-) Ga zo door!